Palvelumme.

Tapahtuman järjestäminen

Tarjoamme kaikki tapahtuman järjestämiseen liittyvät palvelut yhdeltä luukulta. Tapahtuman järjestäminen helposti, luotettavasti ja ammattitaidolla. Pieni tai suuri tapahtuma kaikissa toteutusmuodoissaan, joko fyysinen kokoontuminen tai verkkototeutus.

Tapahtumajohtaminen

Puuttuuko tapahtumaltasi projektipäällikkö? Tapahtumaprojektien johtaminen ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella. Luotettavasti tapahtumallesi projektin vetäjä.

Tapahtumakonseptit

Tapahtumakonseptien kehittäminen, strategiat ja liiketoimintamallit. Uusien tapahtumien kehittäminen tai olemassa olevan uudistaminen yhteistyössä asiakkaan kanssa. 
Katso myös tapahtumat -kokonaisvastuullisesti.

Tapahtumat -kokonaisvastuu

Tarjoamme palvelua, jossa yhdessä asiakkaan kanssa kehitämme tapahtuman toimien kokonaisvastuullisena järjestäjänä. Me hankimme yhteistyökumppanit, jolla tapahtuma rahoitetaan. Tämän lisäksi hoidamme kaikki tapahtumaan liittyvät käytännönjärjestelyt.

Tapahtumamyynti

Tapahtuman yhteistyökumppanihaku, tilamyynti, sponsorikumppanimyynti tai AV-tekniikan sekä lisäpalveluiden myynti. Myynnin mallina kiinteä osuus sekä provisio tai pelkkä provisiomyynti.

Myynti

Teemme myös muita myynnin toimeksiantoja. Yhdistyksien yritysjäsenten kontaktointia ja uusien yritysjäsenten hankintaa. Lisäksi myös myynninedistäminen ja myyntipromootiot kuluttaja- tai yritysasiakkaille.